Közösségi oldalak

Belföld

Kék hírek Békés megyéből

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Szarvason, a Szabadság út és a dr. Melich János utca kereszteződésében 2023. szeptember 28-án 13 óra körül személygépkocsi kerékpárúton közlekedő kerékpárost ütött el. Az idős férfi a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A tragédia körülményeit a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu

Békés megyében 2023. szeptember 28-án két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Egyiküket 8 óra 30 perc körül Dobozon ellenőrizték, ő tehergépkocsit vezetett. A másik, személygépkocsival közlekedő férfit 20 óra 45 perc körül igazoltatták Mezőkovácsházán, a Deák utcában. A rendőrök, miután mindkettőjüknél három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Mezőberényben, a Csabai utcában 2023. szeptember 28-án kora este egy férfi megrongált egy gázórát. Ütögette, amitől a mérő üveglapja eltört. A rendőrök a történtekről értesítették a gázszolgáltatót és a férfi ellen büntetőeljárást indítottak.

Kétegyházán, az Aradi úton 2023. szeptember 28-án egy tehergépkocsi vezetője úgy hajtott be a vasúti átjáróba, hogy a tilos jelzésnél lecsukódó félsorompó rácsukódott a járműre. A sorompó letört, a sofőr ellen a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt eljárás indult – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.