Közösségi oldalak

Belföld

Halálos autóbaleset történt Nagyszénás és Orosháza között! – Egy gyermek meghalt!

Két személygépkocsi ütközött össze Nagyszénás külterületén. A balesetben az egyik autóban utazó gyermek életét vesztette.

Nagyszénás külterületén, a Nagyszénás és Orosháza közötti útszakaszon 2021. május 22-én 11 óra 45 perc körül egy személygépkocsi valami miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és ott összeütközött egy másik autóval. Az egyik autóban egy 9 éves gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Egy másik gyermek súlyosan, a két járművezető pedig könnyebben megsérült – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Nagyszénás és az Orosháza felől közlekedők is Gádoros felé tudják elkerülni a baleset helyszínét

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

17:40

Befejeződött a helyszínelés, a rendőrség feloldotta a teljes útlezárást.

A helyszínelés befejeződött, a teljes útlezárást a rendőrség 2021. május 22-én 17 óra 30 perckor feloldotta. A forgalom mindkét sávon zavartalanul halad – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy.