Közösségi oldalak

Belföld

Garázdaság Körösladányban, közokirat-hamisítás gyanúja Battonyán

Békés megyében 2022. augusztus 29-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök 2022. augusztus 29-én 18 óra körül Körösladányban. Egy lakóház előtt vita alakult ki egy férfi és egy nő között. A 39 éves körösladányi férfi a nézeteltérés során járműjéből elővett egy légpuskát és azzal megütötte a nőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök a férfit előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. A nyomozók a légpuskát lefoglalták tőle.

A battonyai közúti határátkelőhelyen, 2022. augusztus 29-én, 19 óra körül egy román állampolgárságú férfi belépésre jelentkezett egy lengyel honosságú személygépkocsival. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy az autó műszaki érvényességét igazoló adatlapot meghamisították. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás gyanúja miatt indított büntetőeljárás a 46 éves férfi ellen – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna