Közösségi oldalak

Belföld

Elfogás Szarvason és Méhkeréknél, testi sértés Vésztőn és Békéscsabán, garázdaság Tótkomlóson

Elfogás Szarvason és Méhkeréknél, testi sértés Vésztőn és Békéscsabán, garázdaság Tótkomlóson

Méhkeréken a közúti határátkelőhelyen 2023. július 21-én 12 óra körül belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfi ellen a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, ezért a rendőrök előállították, majd átadták a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak.

Vésztőn, egy családi házban 2023. július 22-én egy férfi bántalmazta volt élettársát, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A férfi ellen a Szeghalmi Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. július 22-én 23 óra körül elfogtak egy férfit, aki ellen a Siófoki rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfit őrizetbe vették, majd átadták az illetékes rendőrkapitányság munkatársainak.

Tótkomlóson, az egyik benzinkúton 2023. július 23-án 14 óra 30 perc körül szóváltás követően egy férfi megütött egy másikat, aki könnyebben megsérült. Ezután a kocsija ajtajába is belerúgott, amiben anyagi kár keletkezett. Az Orosházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

Békéscsabán, a Kis-Tabán utcában 2023. július 24-én 2 óra 10 perc körül összevitatkozott két férfi, majd egyikük többször megütötte a másikat. A bántalmazott férfi könnyebb sérüléseket szenvedett. A verekedő férfi ellen a Békéscsaba Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt büntetőeljárását indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.