Közösségi oldalak

Belföld

Békéscsabán, Kondoroson, Zsadányban, Békésen és Doboz külterületén is balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Zsadányban, a Béke utcában, 2023. július 21-én 9 óra körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpárost. A biciklis férfi egy út szélén parkoló mezőgazdasági vontató takarásából hajtott fel az útra, így az autó vezetője nem láthatta. A kerékpáros elesett és súlyosan megsérült.

Két órával később Békéscsabán, a Bartók Béla úton egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi későn vette észre, az előtte forgalmi okból lassító személyautót és hátulról nekiütközött. A balesetben a motoros könnyebben megsérült.

Kondoros külterületén, az M44-es számú gyorsforgalmi úton 16 óra körül egy személyautó vezetője sávváltás során elveszítette uralmát a járműve felett és szalagkorlátnak ütközött. A kocsiban hátul utazó fiatal lány súlyosan megsérült.

Másnap, 2023. július 22-én szintén három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Békésen, a Kossuth Lajos utában 5 óra előtt néhány perccel egy személyautó vezetője letért az útról és két parkoló autónak is nekiütközött. A kocsit vezető nő könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán a Szabó Dezső utca és az Illésházi utca kereszteződésében egy kerékpárral közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy személyautónak és összeütköztek. A férfi elesett és könnyű sérüléseket szenvedett.

Alig 10 perccel később Doboz külterületén egy személyautó vezetője árokba hajtott és felborult. A balesetben a kocsiban utazó fiatal fiú sérült meg, sérülése nem súlyos – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.