Közösségi oldalak

Belföld

Egy közlekedési baleset, két elfogás Békés megyében

Sarkadon, a Dembinszky utca és a Petőfi utca kereszteződésében 2023. február 22-én 12 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. február 22-én elfogtak és előállítottak egy orosházi nőt, aki ellen kiskorú veszélyeztetése és garázdaság bűntettek miatt adott ki elfogatóparancsot az Orosházi Járásbíróság. A 20 éves nő őrizetbe került.

Lopás bűncselekmények miatt körözött férfit fogtak el 2023. február 22-én a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei. A 37 éves férfit korábban fogházbüntetésre ítélte a bíróság, de a büntetése letöltését nem kezdte meg. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!