Közösségi oldalak

Belföld

Súlyos kerékpáros baleset Békéscsabán, drogosok buktak Gyulán

Békéscsabán, a Kazinczy utca és az Illésházi utca kereszteződésében 2022. május 30-án 7 óra 30 perc körül összeütközött két kerékpáros. Mindkét nő súlyos sérülést szenvedett.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2022. május 30-án elfogtak egy mezőberényi férfit, akinek a Békési Járásbíróság magánlaksértés miatt rendelte el a körözését. A rendőrök a férfit átadták az ügyében eljáró bírónak.

Gyulán, a Csigakertből 2022. május 30-án este előállítottak a rendőrök két férfit, mert a gyanú szerint olyan cigarettát szívtak, amely kábítószert tartalmazó növényi törmelékkel volt megtöltve. A gyorsteszt mindkettőjüknél kábítószer-fogyasztást jelzett. A 26 és 38 éves kevermesi és lőkösházi férfiak ellen a Gyulai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Az Orosházi Rendőrkapitányság sikkasztás vétség elkövetésével gyanúsít egy férfit, mert abból a házból, ahol bérlőként lakott, szerszámokat, betonkeverőt és villanybojlert vitt el. A tulajdonos 2022. május 30-án vette észre, hogy a dolgok hiányoznak, és bejelentést tett a rendőrségen. A bérlőt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a határrendészek 2022. május 30-án a gyulai közúti határátkelőhelyen. Egy lengyel állampolgár 17 óra 30 perc körül belépésre jelentkezett egy pótkocsis teherautóval. A jármű forgalmi engedélyében, a műszaki érvényességet jelző dátumot átírták, ezért az okmányt a rendőrök lefoglalták, a lengyel sofőr ellen a Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!