Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Körösladánynál, körözés alapján történt elfogás és egy kerékpártolvaj is rendőrkézre került

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, körözés alapján történt elfogás és egy bűncselekmény gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Körösladány külterületén 2022. május 31-én 13 óra 15 perc körül egy kistehergépkocsi teherautót előzött, és eközben összeütközött egy neki szemből érkező személygépkocsival. A balesetben a személygépkocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. május 31-én elfogtak egy orosházi nőt, akit kiskorú veszélyeztetése miatt köröztek. A nőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. május 31-én elfogtak egy kondorosi férfit. A 21 éves fiatalember a gyanú szerint korábban Gyomaendrődről ellopott egy lezárt kerékpárt. A rendőrök büntetőeljárást indítottak ellene, a lopott kétkerekűt pedig lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!