Közösségi oldalak

Belföld

Drogosok buktak meg Békéssámson közelében

Autóst és utasát ellenőrizték Békéssámson közelében a rendőrök, amikor az utastérben kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak. A rendőrség kábítószer birtoklás gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellenük.

Békéssámson külterületén 2022. december 21-én 21 óra előtt néhány perccel ellenőriztek a rendőrjárőrök egy személygépkocsit. A járműben két kiskunfélegyházi férfi volt, mindketten zavartan, idegesen viselkedtek. A rendőrök az autó átvizsgálásakor az utas ülése alatt zacskóba és alufóliákba csomagolt kábítószer gyanúját keltő növényi őrleményt találtak. A két 43 éves férfi a helyszínen elismerte, hogy néhány órával korábban fogyasztottak abból.

Ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték őket. Az Orosházi Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás ellenük, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták mindkét férfit. A rendőrség a lefoglalt törmelék kábítószer-hatóanyag tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.