Közösségi oldalaink

Belföld

Bűncselekmények gyanúja Békéscsabán és Gyomaendrődön, lopás Körösladányban

Békés megyében 2021. július 16-án személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. július 16-án. Először 10 óra 15 perc körül Békéscsabán, az Orosházi úton ellenőriztek egy személygépkocsi-vezetőt. Ezután 14 óra körül Gyomaendrődön, a Selyem úton állítottak meg egy kombájnnal közlekedő férfit. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda és a további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy ittasan vezettek. A rendőrjárőrök a két férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 68 éves férfi ellen, mert 2021. július 16-án 17 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Málnás utcában egy téglatörmelék-darabbal megdobott egy közlekedő személygépkocsit. A tégla az autó bal oldalát találta el, senki nem sérült meg. A férfi úgy gondolta, hogy túl gyorsan ment a személyautó, ezzel magyarázta tettét. A rendőrség közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. július 16-án előállítottak egy 38 éves nőt, aki a gyanú szerint 2021 márciusától többször lopott Körösladányban, munkaadója házából. A nő több százezer forintot vitt már magával. Takarítani járt a férfihoz, és amikor egyedül maradt az ingatlanban, magához vette a pénzt. A rendőrkapitányság nyomozói lopás elkövetésével gyanúsítják a körösladányi nőt, és büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!