Közösségi oldalaink

Belföld

Balesetnél helyszíneltek, szabálysértés és őrizetbe vétel miatt történt rendőri intézkedés Békés megyében

Csárdaszállás külterületén 2022. június 25-én 6 óra 30 perc körül összeütközött két segédmotor-kerékpáros. A balesetben az egyik jármű vezetője súlyosan megsérült.

Békéscsabán, a Balassa utcában 2022. június 25-én 9 óra előtt néhány perccel ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az igazoltatáskor megállapították, hogy az 53 éves békéscsabai férfinak nincsen vezetői engedélye. A férfit a rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2022. június 25-én őrizetbe vett egy nőt, mert alkalmi partnerétől ellopta a telefonját és az autója indítókulcsát miközben ő aludt. Később a 21 éves nő az elvitt személygépkocsival lesodródott az útról. Az öcsödi nő a balesetben könnyebben megsérült és felmerült annak a gyanúja, hogy ittasan közlekedett. A rendőrök kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsítják és az ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést is tettek – tájékoztatta portálunkat Szarvas Ágnes r. őrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!