Közösségi oldalak

Belföld

Balesetnél helyszíneltek, közokirat-hamisítás, lopás miatt és körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Kétegyházán, a Szent Imre utcában 2023. október 17-én 15 óra előtt néhány perccel egy kerékpáros fiú nem adott elsőbbséget egy autósnak és összeütköztek. A balesetben a fiatal könnyű sérülést szenvedett.

Orosházán, a Könd utcában 17 óra körül egy kerékpáros nekiütközött egy személygépkocsinak. A biciklis lány súlyosan megsérült.

Békésen, a Kossuth Lajos utcában 18 óra 15 perc körül elesett egy elektromos rollerrel közlekedő fiú, aki könnyebb sérülést szenvedett. Gyulán, a Vértanúk útján 20 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője áthajtott egy gyalogos lábán. A gyalogos nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2023. október 17-én Méhkeréken, a közúti határátkelőhelyen. Egy személygépkocsival kilépésre jelentkező román állampolgárt állítottak elő, mert a jogosítványáról kiderült, hogy hamisítvány. A férfi ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Lopás miatt vettek őrizetbe a rendőrök Orosházán egy férfit, mert a közelmúltban többször lopott autókból pénzt és egyéb értékes dolgokat. A 19 éves férfi ellen az Orosházi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. október 17-én elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot tartási kötelezettség elmulasztása miatt – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna