Közösségi oldalak

Belföld

Balesetnél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békés külterületén 2022. augusztus 20-án 11 óra 45 perc körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi elesett, és súlyosan megsérült. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Békés megyében 2022. augusztus 20-án négy férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Először Szarvas külterületén 7 óra előtt néhány perccel, egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda.

Ezután Kondoros külterületén 8 óra 30 perc körül állítottak elő a rendőrjárőrök szintén egy autót vezető férfit. Vésztőn, az Iméri utcában 19 óra körül egy elektromos kerékpárral közlekedő férfinál mutatott pozitív értéket az alkoholszonda.

Végül Békéscsabán, a Luther utcában egy 0 óra körül ellenőrzött teherautó vezetőjénél merült fel az ittasság gyanúja. A további mérések is igazolták azt, hogy a járművezetők ittasan vezettek. A rendőrök mindegyikük ellen büntetőfeljelentés tettek és elvették a jogosítványukat – tájékoztatta portálunkat Szarvas Ágnes r. őrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna