Közösségi oldalak

Belföld

Balesetnél helyszíneltek, bűncselekmény gyanúja miatt és körözés alapján intézkedtek a rendőrök Békés megyében

Békéscsabán, az Orosházi úton 2023. január 3-án 14 óra 15 perc körül egy személyautó vezetője nekiütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak. Utóbbi jármű vezetője elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Vita alakult ki két szomszéd között 2023. január 3-án 11 óra 45 perc körül Almáskamaráson. A nézeteltérés során az egyik férfi a kezében tartott láncfűrészt hozzádobta a másikhoz, aki súlyosan megsérült. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon testi sértés gyanúja miatt indult büntetőeljárás a 24 éves almáskamarási férfi ellen.

A Békés megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2023. január 3-án 12 óra előtt néhány perccel Dévaványán, ellenőriztek egy kotrógépet és annak vezetőjét. A munkagépre egy másik jármű rendszámát rakták fel. Ezért a 60 éves dévaványai férfit a rendőrjárőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2023. január 3-án 6 óra 30 perc körül Békéscsabán elfogtak egy nagykamarási nőt, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 28 éves nő a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!