Közösségi oldalak

Belföld

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Gyulán, Szarvason, Magyarbánhegyesen és Gyomaendrődön

Békés megyében 2022. június 24-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, az Apor Vilmos tér és a K. Schriffert utca kereszteződésében 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és elütötte. A balesetben a biciklis nő könnyű sérülést szenvedett.

Szarvason, a Vasút utcában 8 óra 30 perc körül egy tolató személyautó nekiütközött egy kerékpárosnak, aki elesett és könnyebben megsérült.

Egy órával később Magyarbánhegyesen a Kossuth utca és a Jókai utca kereszteződésében egy személygépkocsi kerékpárost ütött el. A mentők a biciklist könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Gyulán, a Vértanúk útján 10 óra 45 perc körül összeütközött két kerékpáros. A balesetben mindketten nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

Gyomaendrődön, a Kossuth Lajos úton 14 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője elvesztette az irányítását az autója felett és nekiütközött egy parkoló autónak, majd egy másik kocsit is megrongált. A jármű vezetője könnyebben megsérült – tájékoztatta portálunkat Szarvas Ágnes r. őrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!