Közösségi oldalak

Belföld

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Gyomaendrődön, Gyulán és Orosházán

Békés megyében 2021. augusztus 18-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyomaendrőd külterületén 13 óra körül összeütközött három személygépkocsi, amelyek közül az egyik autó letért az útról és fának ütközött. A balesetben hatan könnyebben megsérültek.

Gyulán, a Vértanúk útja és a Bartók Béla utca kereszteződésében 19 óra körül egy segédmotor-kerékpár vezetője nem adott elsőbbséget egy személyautónak és összeütköztek. Az előbbi járművel közlekedő férfi könnyű sérülést szenvedett.

Orosházán, a Széchenyi téren 21 óra körül egy autós nekiütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak, aki a gyalogos-átkelőhelyen akart áthajtani. A segédmotor-kerékpár vezetője, akinél felmerült az ittasság gyanúja, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!