Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békéscsabán és Kondoroson, jogsi nélkül vezetett egy 16 éves fiú Békésen

Békés megyében 2021. augusztus 17-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsaba külterületén 8 óra körül egy személygépkocsi letért az útról és egy villanyoszlopnak ütközött. A járművet vezető férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kondoroson, a Csabai utca és az Iskola utca kereszteződésében 12 óra körül összeütközött két személyautó és egy kisbusz. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Békés külterületéről 2021. augusztus 17-én 18 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy 16 éves fiút. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A Békési Rendőrkapitányság a fiatalt engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!