Közösségi oldalak

Belföld

Balesetek, közokirat-hamisítás gyanúja, szabálysértés illetve garázdaság miatt történt rendőri intézkedés

Balesetek, közokirat-hamisítás gyanúja, szabálysértés illetve garázdaság miatt történt rendőri intézkedés

Békés megyében 2022. július 19-én három közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

A békéscsabai repülőtéren 13 óra után néhány perccel vontatás, felszállás közben lezuhant egy vitorlázórepülő. A gép pilótája súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A Gyula és Sarkad közötti úton 18 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője előzésbe kezdett, de a manővert nem tudta biztonságosan befejezni, összeütközött egy neki szemből érkező tehergépkocsival. A balesetnek két könnyű sérültje van.

Békésszentandráson, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Hunyadi utca kereszteződésében 19 óra 45 perckor árokba sodródott egy kanyarodó személygépkocsi. A jármű vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett.

Közokirat-hamisítás bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. július 19-én a battonyai közúti határátkelőhelyen. Egy román férfi belépésre jelentkezett egy bolgár honosságú személygépkocsival, és az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a jármű műszaki érvényességet igazoló lapja hamisítvány. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 25 éves román férfi ellen büntetőeljárást indított, a nyomozók a hamis adatlapot lefoglalták.

Orosházán, egy italmérő előtt 2022. július 20-án 4 óra 30 perc körül egy férfi odalépett a vendéglátóhely előtt egy padon ülő pultoshoz. Elővett egy fegyvernek kinéző dolgot és a pultos felé tartotta. Nem fenyegetőzött vele, rövid idő múlva el is tette és bement a pultossal az italmérőbe. A rendőri intézkedéskor kiderült, hogy nem éles lőfegyver, hanem egy airsoft fegyver volt nála. A férfi ellen az Orosházi Rendőrkapitányság garázdaság miatt szabálysértési eljárást indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna