Baleset Tótkomlóson, ittas járművezetés Csabacsűdnél, körözött Gyomaendrődön

Tótkomlóson, a Kossuth Lajos utcában 2022. június 21-én 12 óra körül egy személygépkocsi letért az útról és villanyoszlopnak ütközött. A balesetben a jármű vezetője és utasa is nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. június 21-én 11 óra körül Csabacsűd külterületén, a 44-es számú főúton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az 51 éves férfit a rendőrök előállították, majd miután a Szarvasi Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

Gyomaendrődön 2022. június 21-én 10 óra 45 perc körül a rendőrök elfogtak egy 53 éves férfit, akinek a Szarvasi Rendőrkapitányság állatkínzás miatt a körözését rendelte el. A gyomaendrődi férfit a rendőrjárőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.


Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!