Baleset Szarvason, garázdaság Méhkeréken és Mezőkovácsházán

Szarvas külterületén 9 óra körül egy személygépkocsival közlekedő férfi balra kanyarodás közben nem adott elsőbbséget egy másik autónak és összeütköztek. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Békés megyében két helyen is garázdaság gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. október 9-én. Először Méhkeréken, a Gárdonyi utcában verekedett össze öt férfi.

Ezután Mezőkovácsházán, az Alkotmány utcában, egy kocsmában alakult ki nézeteltérés hat férfi között. A dulakodásokban összesen öten sérültek meg könnyebben. Előbbi esetnél a Sarkadi Rendőrkapitányság, míg utóbbinál a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, és a rendőrök vizsgálják, hogy kinek milyen szerepe volt a konfliktusban – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!