Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Szarvason és Körösújfalun, őrizetbe vétel Orosházán

Békés megyében 2022. július 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvas külterületén 15 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és villanyoszlopnak ütközött. A jármű vezetője könnyebben megsérült.

Körösújfalu külterületén 22 óra 15 perc körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi elütött egy őzet, majd utasával együtt elborultak a járművel. A mentők mindkettőjüket könnyű sérüléssel vitték kórházba.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya 2022. július 1-jén őrizetbe vett egy orosházi férfit, mert előző nap egy szerszámnyéllel többször fejen ütötte lakótársát, aki súlyos-életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást és vizsgálja az eset körülményeit – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!