Közösségi oldalaink

Belföld

Baleset Gyulán, körözött autó Battonyán, elfogás Kardoson

Gyulán, a Temesvári úton 2022. június 30-án 17 óra 45 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő nő későn vette észre az előtte lassító autót és hátulról nekiütközött. A balesetben a 19 éves nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.


A battonyai közúti határátkelőhelyen 2022. június 30-án 13 óra 15 perc körül kilépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi, aki egy mikrobusszal, tréleren személygépkocsit szállított. A határrendészek az ellenőrzés során megállapították, hogy a német hatóságok a személyautó körözését rendelték el. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a járművet lefoglalta.

Kardos külterületén, a 44-es számú főúton 2022. június 30-án 16 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy személyautó vezetőjét. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a Szarvasi Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrség a békésszentandrási férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény gyanúja miatt őrizetbe vette – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!