Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Orosházán és Békéscsabán, jogosítvány nélkül vezető férfi előállítása Gádorosról

Orosháza külterületén, 2023. május 6-án 12 óra előtt néhány perccel, kerékpáros személygépkocsival ütközött. A baleset elsőbbségadás elmulasztása miatt történt, a kerékpárosnak kellett volna elengednie az autót. Az ütközésben a kerékpáros férfi súlyosan megsérült.

Békéscsabán, az Egység utca és a Tavasz utca kereszteződésében 2023. május 7-én 19 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinek és összeütköztek. A férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők.

Gádorosról, a Hunyadi utcából 2023. május 6-án 19 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert személygépkocsit vezetett úgy, hogy soha nem volt jogosítványa. Ráadásul mindezt nem először tette, a rendőrök korábban is intézkedtek vele és a szabálysértései miatt el is tiltották a járművezetéstől. A 22 éves budapesti férfi ellen ezúttal járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.