Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Orosházán és Békéscsabán, garázdaság Medgyesegyházán

Békés megyében 2022. szeptember 30-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, az Észak utca és a Zrínyi utca kereszteződésében 17 óra 45 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy motornak és összeütköztek. A balesetben utóbbi jármű vezetője könnyebben megsérült.

Egy órával később Békéscsabán, az Orosházi út és a Mátyás király utca találkozásánál egy autó és egy segédmotor-kerékpár ütközött. A mentők a segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Medgyesegyházán 2022. szeptember 30-án este előállítottak a rendőrök három férfit, mert egy korábbi nézeteltérés miatt betörték egy ház ablakait, a kiskaput berúgták és többször megütötték az épületben tartózkodó ismerősüket. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomozást rendelt el, és a rendőrök vizsgálják, hogy kinek milyen szerepe volt a konfliktusban – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!