Közösségi oldalaink

Belföld

Baleset Orosházán, elfogatóparancs miatt gyűjtöttek be két tagot Sarkadon és Eleken, drogost kapcsoltak le Békéscsabán

Orosházán balesetnél helyszíneltek, Sarkadon és Eleken körözés alapján, Békéscsabán kábítószer birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Orosházán, a Rákóczi út és a Széchenyi tér kereszteződésében 2022. április 29-én 7 óra 30 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi egy személyautónak nem adott elsőbbséget és nekihajtott. A mentők a biciklist könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. április 29-én 5 óra után néhány perccel elfogtak egy 50 éves férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg a büntetése letöltését. A sarkadi férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


Eleken a rendőrjárőrök 2022. április 29-én 10 óra körül elfogtak egy eleki férfit. Ellene szintén a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert az 56 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei őt is a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Békéscsabán, az egyik italozóban intézkedtek a rendőrök 2022. április 29-én 20 óra 30 perc körül, amikor az egyik vendég a ruhájából a földre dobott öt darab alufóliába csomagolt kábítószer gyanúját keltő növényi őrleményt. Emellett a rendőrjárőrök a 41 éves békéscsabai férfi ruhájában őrlőket is találtak. Ezért a férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a drogteszttel végzett vizsgálat eredménye pozitív értéket jelzett nála. A rendőrség kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a lefoglalt növényi törmeléket igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg – tájékoztatta portálunkat Dr. Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!