Közösségi oldalak

Belföld

Baleset, őrizetbe vétel, bűncselekmény és önbíráskodás gyanúja miatt történtek rendőri intézkedések

Kamut külterületén, 2022. október 11-én 12 óra 50 perckor egy pótkocsis teherautó letért az útról és fának ütközött, majd a szántóföldön állt meg. A jármű sofőrje könnyű sérülést szenvedett.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2022. október 11-én őrizetbe vett egy szeghalmi férfit, mert a gyanú szerint az elmúlt hónapokban többeknek adott tiltott bódító hatású szert, új pszichoaktív anyagot. A 37 éves férfi ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt indult eljárás.

Kétegyháza külterületén, 2022. október 11-én 17 óra körül egy tehergépkocsi vezetője a tilos jelzés ellenére behajtott egy vasúti átjáróba és letörte az éppen lecsukódó félsorompó csapórúdját. A végegyházi sofőr ellen a rendőrök a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.

Az Orosházi Rendőrkapitányság önbíráskodás bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított egy orosházi férfi ellen, mert a nyomozás eddigi adatai szerint 2022. október 11-én, Pusztaföldváron azzal fenyegette adósát, hogy ha nem adja meg a tartozását, őt és édesapját is megveri. Az adóstól a kocsija indítókulcsát is követelte. Miután nem kapott pénzt, megütötte a férfit. A rendőrség vizsgálja, hogy pontosan mi miatt és hogyan alakult ki a konfliktus – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna