2021.04.14 04:13

Baleset miatt teljes útlezárás Békés megyében

Gyula határában, a Sarkad felé vezető úton, a Fehér-Körös hídnál összeütközött két személygépkocsi. A helyszínelés miatt a hídon nem lehet közlekedni, a forgalmat Doboz felé terelik, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Gyula határában, a Sarkadi úton, a Fehér-Körös hídnál 2018. december 31-én 8 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetnek az elsődleges információk alapján két sérültje van. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt teljes útlezárás van, a forgalmat Doboz felé terelik. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

10:08

Befejeződött a helyszínelés a Fehér-Körös hídnál, ahol a balesetben hatan sérültek meg

2018. december 31-én 8 óra körül összeütközött két személygépkocsi Gyulán, a Sarkadi úton, a Fehér-Körös hídnál. A balesetben hatan sérültek meg, a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a sérültek állapota nem súlyos. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom az érintett útszakaszon, illetve a Fehér-Körös hídon 2018. december 31-én 9 óra 42 perckor mindkét sávon megindult.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a téli útviszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel, óvatosan közlekedjenek!