Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Lőkösháza közelében, bűncselekmények gyanúja Békéscsabán, Sarkadon és Gádoroson

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Kétegyháza és Lőkösháza közötti vasúti pályán, az Eleki úti vasúti átjárónál vonat és egy személygépkocsi ütközött össze. A balesetben az autó vezetője súlyosan megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban bűncselekmények gyanúja miatt indított eljárást 2022. január 2-án egy békési férfi ellen. Árokba hajtott egy személygépkocsival 4 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Berényi úton.

Nem sérült meg, de zavartan viselkedett, a ruházatában kristályos anyagot találtak a rendőrök, ezért előállították mintavételre. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett a 29 éves férfinél. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a lefoglalt anyag hatóanyag-tartalmát és azt, hogy milyen tiltott szert fogyaszthatott.

Sarkadon, egy használaton kívüli étterem ablakait betörte egy ittas férfi 2022. január 2-án 20 óra 30 perc körül. A rendőrség garázdaság miatt büntetőeljárást indított ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.