Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Körösladánynál, ittas járművezető Sarkadon, őrizetbe vétel Gádoroson

Körösladány külterületén 2021. december 24-én 12 óra 30 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba borult. A járművet vezető férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. december 24-én 11 óra körül Sarkad külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A német állampolgárságú férfit a rendőrök előállították, majd miután a Sarkadi Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Gádoroson 2021. december 24-én elfogtak a rendőrjárőrök egy férfit, aki ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök értesítették a körözést elrendelő törvényszéket, és őrizetbe vették a 38 éves férfit – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.