Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Kondoroson és Gyulán, garázdaság gyanúja Békéscsabán

Békés megyében 2022. augusztus 27-én két személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Kondoroson, a Szénási úton 10 óra után néhány perccel egy kisteherautó vezetője elsodort egy kerékpárral közlekedő férfit. A balesetben a biciklis nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Gyulán, az egyik áruház parkolójában 11 óra 30 perc körül egy kamion elütött egy gyermeket. A mentők a 6 éves lányt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Garázdaság gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. augusztus 27-én 11 óra 15 perc körül Békéscsabán. Egy közlekedési szituáció miatt alakult ki nézeteltérés egy személyautó vezetője és egy motorkerékpárral közlekedő férfi, valamint annak utasa között. A vita során az utóbbi jármű vezetője megrongálta a személygépkocsi visszapillantó tükrét, míg az utas megütötte az autóst. A Békéscsabai Rendőrkapitányságon garázdaság vétség miatt indult büntetőeljárás a szabadkígyósi férfi és fia ellen. A rendőrkapitányság nyomozói a motorkerékpár 58 éves vezetőjét és a 28 éves utasát gyanúsítottként kihallgatták – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!