Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Kétegyházán, ittas járművezetés és körözés alapján intézkedtek a rendőrök Orosházán

Kétegyháza külterületén, 2022. augusztus 22-én 21 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője lesodródott az útról és egy fának ütközött. A mentők a jármű vezetőjét nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2022. augusztus 22-én 17 óra után néhány perccel Orosháza külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 33 éves gádorosi nőt a rendőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Orosházán, 2022. augusztus 22-én elfogtak a rendőrök egy 20 éves férfit, akinek az Orosházi Rendőrkapitányság rendelte el a körözését. Az orosházi férfi nem fizette be a rá korábban kiszabott bírságot, amit a Gyulai Járásbíróság átváltoztatott elzárásra. Ezért őt a rendőrök a Csongrád-Csanád Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.