Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Gyulán és Orosházán, piás sofőr bukott meg Szarvason

Békés megyében 2022. november 6-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget.

Gyula külterületén 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak és összeütközött vele. A mentők mindkét jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Orosháza közelében 16 óra 30 perc körül egy személyautó letért az útról és árokba csúszott. A balesetben az autó vezetője könnyebben megsérült. Emellett a 63 éves férfinál a helyszíni szondáztatás pozitív értéket jelzett. A rendőrök orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték a férfit. Ellene büntetőfeljelentést tettek, a jogosítványát pedig elvették.

A 44-es számú főút Szarvas és Békésszentandrás közötti szakaszán 2022. november 6-án 2 óra előtt néhány perccel egy autós lesodródott az útról, nekicsapódott a szalagkorlátnak, majd egy táblának és egy oszlopnak is. A balesetben senki nem sérült meg, de a járművet vezető férfinál alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A további légalkoholmérések is megerősítették azt, hogy ittasan vezetett a 35 éves férfi, ezért a rendőrjárőrök büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!