Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Gyomaendrődön, őrizetbe vétel Békéscsabán, ittas járművezetés Pusztaföldváron

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Gyomaendrődön, őrizetbe vétel Békéscsabán és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Pusztaföldváron.

Gyomaendrődön, a 46-os főúton 2023. augusztus 17-én 7 óra 45 perc körül villanyoszlopnak ütközött egy utánfutós személygépkocsi. Az autót egy férfi vezette, aki fáradt volt, valószínűleg elaludt a volán mögött, ezért történt meg a baleset, amely könnyű sérüléssel végződött.

Fotó: police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. augusztus 18-án szabálysértési őrizetbe vett egy 52 éves békéscsabai férfit, mert segédmotoros kerékpárral közlekedett úgy, hogy nincs érvényes vezetői engedélye. A rendőrök a Kisszik utcában igazoltatták és a szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2023. augusztus 18-án 0 óra 30 perc körül Pusztaföldvárról. Személygépkocsival közlekedett és a szonda ittasságot jelzett nála. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.