Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Gyomaendrődön és Szeghalmon, Dobozon kapták el a pusztaföldvári férfit aki úgy vezetett, hogy soha nem volt jogosítványa

Békés megyében 2021. november 25-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyomaendrődön, a Selyem utcán 9 óra 20 perckor egy személygépkocsi megelőzött egy elektromos kerékpárral közlekedő nőt, majd jobbra kanyarodott, de eközben elsodorta a kerékpárost. A nő könnyű sérülést szenvedett.

Szeghalmon, a Jókai utca és a 47-es számú főút kereszteződésében 10 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője úgy hajtott fel a főútra, hogy nem adott elsőbbséget egy másik autó vezetőjének. A két jármű összeütközött és mindkettőnek a vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. november 25-én őrizetbe vett egy pusztaföldvári férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy soha nem volt vezetői engedélye. A rendőrök 13 óra után néhány perccel Dobozon, a Nagy utcán állították le és az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.