Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Gyomaendrődön és Csorváson, önbíráskodás Bucsán

Békés megyében 2022. november 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget.

Gyomaendrődön, a Fő úton 6 óra 45 perc körül összeütközött egy kisteherautó és egy tehergépkocsi vezetője. A mentők az előbbi jármű sofőrjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Csorvás külterületén 9 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője két jelzőtáblának is nekiütközött, de nem állt meg, hanem továbbhajtott. Ezután egy másik járművet akart megelőzni, amikor lesodródott az útról és árokba csapódott. A balesetben a csorvási autós, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyosan megsérült.

Önbíráskodás bűntett gyanúja miatt állítottak elő egy bucsai férfit 2022. november 28-án a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei. A 29 éves férfi az előző napon, az esti órákban elment Bucsán az egyik ismerőséhez, akit bántalmazással fenyegetett és egy mobiltelefon átadását követelte tőle. Miután a megfélemlített férfitől megkapta a készüléket elment a helyszínről. A rendőrkapitányság nyomozói önbíráskodás gyanúja miatt kihallgatták a bucsai férfit és őrizetbe vették – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!