Közösségi oldalaink

Belföld

Baleset és bűncselekmény miatt történt rendőri intézkedés Békés megyében

Békés megyében 2022. március 29-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Kazinczy utca és a Tinódi utca kereszteződésében 6 óra 30 perc körül egy kanyarodó kerékpáros nekiütközött egy őt előző autóbusz oldalának. A mentők a nőt súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.


Békésen, az Ady utcában 17 óra után néhány perccel egy személyautó összeütközött egy kerékpáros gyermekkel. A balesetben a 12 éves fiú könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. március 29-én 17 óra 15 perc körül Békéscsabán, az Urszinyi Andor utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 78 éves férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a békéscsabai férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!