Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Dobozon és Orosházán, ittas járművezetés gyanúja Szarvason

Békés megyében, 2022. szeptember 11-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, a Kosztolányi Dezső utca és a Kiss Ernő utca kereszteződésében 1 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője letért az útról és nekiütközött egy épületnek. A balesetben az autót vezető 15 éves fiú könnyebben megsérült. A helyszínen történt szondáztatás alkoholfogyasztást jelzett nála. Ezért a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a fiatalt. A rendőrségen ittas járművezetés gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. Emellett engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési feljelentést is tettek vele szemben.

Doboz külterületén, 17 óra körül vaddal ütközött egy motorkerékpárral közlekedő férfi. A mentők a férfit nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. szeptember 11-én Szarvason , a Szabadság utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Ezért a rendőrjárőrök a 22 éves bonyhádi férfit előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. A további légalkoholmérések is megerősítették azt, hogy az autós ittasan vezetett. A rendőrök büntetőfeljelentést tettek a férfi ellen és elvették a jogosítványát tőle – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.