Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békéssámsonon, Békéscsabán és Békésszentandráson, ittas járművezetés gyanúja Orosházán

Békés megyében 2021. december 21-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéssámsonon, a Bartók Béla utca és az Attila utca kereszteződésében 7 óra 15 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy kerékpáros nőnek. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Néhány perccel később Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Temető sor kereszteződésében összeütközött három autó. A balesetben az egyik jármű vezetője súlyos, míg utasa könnyű sérülést szenvedett.

Békésszentandráson, Fő út és Deák Ferenc utca kereszteződésében 8 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy gyalogos nőnek és elütötte. A nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. december 21-én 15 óra 30 perc körül Orosházán, az Arany János utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A rendőrjárőrök a 47 éves orosházi férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna