Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békéscsabán, testi sértés Körösladányban, garázdaság Köröstarcsán, elfogás Dévaványán

Személygépkocsit húzott maga után vontatókötéllel egy másik autó 2023. február 16-án 15 óra 30 perc körül Békéscsabán. A Mokry utca és Berényi út kereszteződésében úgy állt meg a két jármű, hogy a közöttük lévő kötéllel elzárták a Berényi úttal párhuzamos kerékpárutat. Nem vette észre ezt egy elektromos rollerrel közlekedő férfi, aki nekiütközött a megfeszülő vontatókötélnek és elesett. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Testi sértés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök 2023. február 16-án egy 34 éves férfit Körösladányból. A gyanú szerint előző napon egy családi vita során bántalmazta élettársát a körösladányi férfi. A Szeghalmi Rendőrkapitányságon testi sértés bűntett miatt indult büntetőeljárás ellene. A bántalmazott nő súlyosan megsérült.

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök 2023. február 16-án, délután Köröstarcsán, az Esze Tamás utcában. Egy ittas férfi 14 óra előtt néhány perccel hangosan kiabált, szitkozódott és megrongált egy hirdetőtáblát is. A 23 éves köröstarcsai férfit a rendőrjárőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság gyanúja miatt kihallgatták.

Dévaványán 2023. február 16-án 17 óra körül a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei elfogtak egy dévaványai férfit, aki ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntett miatt a Budapest Környéki Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 22 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!