Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békéscsabán, közokirattal való visszaélés Gyulán, őrizetbe vétel Békésen

Békéscsabán, a Berényi út és a Lenkey utca kereszteződésében 2022. október 6-án 16 óra 30 perc körül egy jobbra kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak. Összeütköztek és a kerékpáros lány könnyebben megsérült.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2022. október 6-án közokirattal visszaélés vétség miatt büntetőeljárást indított egy férfi ellen. A 60 éves sarkadi férfi személygépkocsit vezetett és a rendőrök Gyulán, a Temesvári úton leállították, igazoltatták. Egy olyan vezetői engedélyt adott át az ellenőrzését végzőknek, ami nem a saját nevére szólt. Kiderült, hogy az okmányt körözik, ekkor a férfi azt állította, hogy találta. A jogosítványt a rendőrök lefoglalták.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. október 6-án előállítottak és őrizetbe vettek egy békési férfit, akinek az elfogását a Gyulai Törvényszék rendelte el. A 37 éves férfit a bíróság korábban lopás miatt közérdekű munkavégzésre kötelezte, azonban annak egy részét nem teljesítette, így átváltoztatták elzárásra. A rendőrök az elítéltet a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!