Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békéscsabán, ittas sofőr Eleken és hulladékgazdálkodás rendjének megsértése Kétsoprony külterületén

Békéscsabán, a Szemere utca és a Bartók Béla út kereszteződésében 2022. március 20-án 14 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy motorkerékpárral közlekedő férfinek és összeütköztek. A mentők a motoros férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. március 20-án 12 óra 15 perc körül Eleken, a Madách utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az eleki férfit a rendőrök előállították, majd miután a Gyulai Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. március 20-án elfogtak egy békéscsabai férfit és egy nőt, akik a gyanú szerint fotelt, szőnyeget, mosdókagylót raktak le Kétsoprony külterületén. A rendőrkapitányságon hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indult büntetőeljárás ellenük.