Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békéscsabán, Gyulán és Orosházán

Békés megyében 2022. július 29-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Békéscsabán, a Pataky László utcában 4 óra 30 perc körül letért az útról és oszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A járművet vezető férfi könnyebben megsérült.

Gyulán, a Semmelweis utca és a Szent István utca kereszteződésében 10 óra 45 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi nem biztosított elsőbbséget egy nőnek, aki szintén segédmotoron közlekedett és összeütköztek. A balesetben az utóbbi jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A másik járművezetőnél, a 80 éves gyulai férfinál pedig a helyszíni szondáztatás során felmerült az alkoholfogyasztás gyanúja, ezért őt a rendőrök orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Két és fél órával később Orosházán, a Földvári úton elesett és könnyű sérülést szenvedett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi – tájékoztatta portálunkat Dr. Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!