Baleset Békéscsabán és Gyulán, ittas járművezetés Battonyán és Vésztőn, körözés alapján intézkedtek Gyomaendrődön

Békés megyében 2021. június 23-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Szabolcs utcában 7 óra 45 perc körül egy személygépkocsival közlekedő nő áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy másik autóval. A balesetben hárman könnyebben megsérültek. A 61 éves békéscsabai nőnél a szonda alkoholfogyasztást jelzett, ezért a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei az autót vezető nőt ittas járművezetés gyanúja miatt kihallgatták, a jogosítványát elvették.

Gyulán, a Dob utca és a Szent László utca kereszteződésében 9 óra 30 perc körül egy autós elütött egy férfit és egy nőt, akik a gyalogos átkelőhelyen akartak átmenni. A balesetben az egyik gyalogos súlyosan, míg a másik könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök 2021. június 23-án 11 óra után néhány perccel Battonyán, a Hunyadi utcában. Egy személygépkocsival közlekedő férfinál pozitív értéket mutatott a szonda és a további két légalkoholmérés is megerősítette azt, hogy ittasan közlekedett. A rendőrjárőrök a 73 éves battonyai férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Ezután 18 óra 45 perc körül Vésztőn, a Mikszáth utcában állítottak meg a rendőrök szintén egy autóst. A 49 éves vésztői férfinál is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért bevonták a jogosítványát. Ellene is büntetőfeljelentést tettek a rendőrjárőrök és az ő vezetői engedélyét is bevonták.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. június 23-án 22 óra 15 perc körül a lakásán elfogtak egy gyomaendrődi férfit, aki ellen orgazdaság miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 41 éves férfit a nyomozók őrizetbe vették – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!