Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békéscsabán és Dévaványán, piás sofőrnek ugrott a jogsija Kunágotán

Békés megyében 2023. március 8-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

 

Békéscsaba külterületén, 5 óra 40 perckor egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy autóbusznak. A két jármű összeütközött, az autós könnyebben megsérült, a buszon senkinek sem esett baja.

Dévaványán, a Vörösmarty utca és az Árpád utca kereszteződésében 6 óra 45 perc körül személygépkocsi ütközött érintőlegesen egy kerékpárossal. Mindez azért történt, mert az autós nem adott elsőbbséget a balesetben végül könnyű sérülést szenvedett kerékpárosnak.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2023. március 8-án délután Kunágotáról. Személygépkocsit vezetett, amikor a rendőrök leállították. Miután a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!