Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békéscsabán, bűncselekmény gyanúja Orosházán, szabálysértés Szarvason, elfogás Mezőkovácsházán

Békéscsabán, a Kazinczy utcában 2022. szeptember 13-án 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és elütötte. A balesetben a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

Balesetről értesítették 2022. szeptember 13-án 8 óra 45 perc körül Békés megyében a rendőrséget. Orosházán, a Szent István utcában egy traktor vezetője nekiütközött egy tehergépkocsinak. A balesetben senki nem sérült meg, de a 46 éves traktorosnál alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Ezért az orosházi férfit a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Ellene büntetőfeljelentést tettek és elvették a jogosítványát.

Szarvason, a Csabai útról 2022. szeptember 13-án 11 óra után néhány perccel előállítottak a rendőrjárőrök egy szarvasi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy jogosítványa soha nem volt. A 25 éves autóst a Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Mezőkovácsházán 2022. szeptember 13-án 10 óra 45 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy medgyesegyházi férfit. A 61 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság csalás bűntett miatt körözte, ezért a rendőrök előállították a rendőrkapitányágra, ahol gyanúsítottként kihallgatták – tájékoztatta portálunkat Dr. Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.