Közösségi oldalak

Belföld

A háromnapos országos döntőn 19 csapat mérte össze tudását elméletben és gyakorlatban

Tizedik alkalommal tartotta meg az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága 2021. szeptember 28. és szeptember 30. között az Országos Baleset-helyszínelő Versenyt.

A megmérettetést ezúttal a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szervezte és bonyolítja le. A rendezvény megnyitóján dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere és dr. Varga K. Attila r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötték a résztvevőket és a csapatok kísérőit. A megmérettetést dr. Kuczik János r. vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes nyitotta meg. Az esemény első napján elméleti, míg a másodikon gyakorlati feladatokat oldottak meg a versenyzők. A gyakorlati verseny kilenc állomásból állt. A helyszíneket a Békéscsabai Repülőtér területén alakították ki, és egy vezetéstechnikai pályát is felállítottak a versenyző rendőröknek, akiknek szolgálati autóval kellett a bóják között végig szlalomozni, manőverezni. A feladatok végrehajtását egy nyolctagú szakmai zsűri figyelte és értékelte.

Az eredményhirdetésre 2021. szeptember 30-án kerül sor, ekkor derül ki, hogy a 18 megyei és a fővárosi rendőr-főkapitányság közül melyiknek a csapata teljesített a legjobban a baleset-helyszínelő rendőrök tizedik országos versenyén.YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!