Connect with us

Technika

Újabb IT eszközökkel bővült a BSZC eszközparkja az InterNet-X felajánlásából

Mucsi Balázs Sándor főigazgató (b) Lovászné Melis Brigitta ügyfélszolgálati vezető és Kliment Bálint műszaki projekt vezető

A napokban menedzselhető switchek érkeztek az InterNet-X felajánlásából, így újabb IT eszközökkel bővült a BSZC eszközparkja, minek köszönhetően az iskolában elérhető hálózat sebessége és minősége is új értelmet nyer.

Az informatikai cég közleményében kiemelte, hogy

a napokban a BSZC részére cégünk átadott 20 db korszerű TP-LINK típusú switchet, melyet Mucsi Balázs Sándor főigazgató vett át. Az ügyfélszolgálati vezetőnk Lovászné Melis Brigitta és a műszaki projekt vezetőnk Kliment Bálint kiemelték, hogy az InterNet-X fontosnak tartja a fiatalok támogatását. A felajánlott switchek éles hálózati üzemben és oktatási célra egyaránt felhasználhatóak. Nagy örömünkre szolgál, hogy az InterNet-X segíthette a Békéscsabai Szakképzési Centrumot. A switchek előkészítésében köszönjük Szőke Szabolcs, Vincze Zsolt és Vocska János műszaki kollégák közreműködését.

Az InterNet-X Kft. jóvoltából felajánlott eszközök a helyi hálózaton túl bekerülnek a Trefort Iskola képzési eszközei közé. Az “informatikai rendszer- és alkalmazás – üzemeltető technikus”, valamint a “szoftver fejlesztő és tesztelő” képzésben résztvevő diákok fizikailag is hasznosítják majd az eszközöket az oktatás során.

More in Technika

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!