Ilyen az, mikor az Orbán-kormány az alacsony bérszínvonalra építi a gazdaságot! – Trehány munkák miatt beázik az új stadion!

Érdekes olvasói videókat kapott az index.hu a szombat esti Fehérvár FC–DVSC NB I.-es mérkőzésről, amiken az látszik, hogy a szombati esőben alaposan beázik a tavaly novemberben átadott, 14,4 milliárd forintból épített stadion.

Jól látható, ahogy a stadionon belül ömlik le az esővíz, majd a lelátó legfelső karéján megáll a víz, ami aztán a lelátón, a székek között zubog tovább, belső minivízesést, de legalábbis csobogót képezve, és eláztatva mindent.Szerencse, hogy nem volt telt ház a 14 ezres stadionban, mert helyenként a vízben tocsogtak volna a szurkolók

-írja a portál.Az eső inkább csak a nézőket zavarta szombaton, a Fehérvár ugyanis Kovács István és Visar Musliu góljaival 2-1-re verte a Debrecent, amiben Tunde Adeniji talált be. Nyáron egyébként súlyos baktériumfertőzés miatt kellett lezárni egy időre a létesítményt, illetve idegenbe vinni a Fehérvár néhány mérkőzését.

Close