Közösségi oldalak

Technika

Időalapú, digitális BKK jegyekkel erősít a Yettel Wallet mobiltárca alkalmazás

Tovább bővül a Yettel Wallet szolgáltatási köre a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vonaljegyével, valamint 30 és 90 perces időalapú digitális jegyeivel. Az időalapú jegyek előnye, hogy a BKK járatain a meghatározott időn belül többször is át lehet szállni, és oda-vissza irányokba is használhatók. Az időalapú jegyekkel minden, érvényességi időn belül elkezdett utazást be lehet fejezni Budapesten belül, még akkor is, ha az tovább tart mint 30 vagy 90 perc. A vásárlás egyszerűen és kényelmesen a Yettel Wallet applikáción keresztül, a mobilszámla terhére történik. A kényelmi díj nélkül igénybevehető digitális megoldással így már az alkalmi utazások is teljesen papírmentessé válnak.

A Yettel ügyfelei már a mobilszámlájuk terhére is vásárolhatnak jegyet és bérletet a nagyvárosok tömegközlekedési társaságainál, a BKK-nál, illetve a Volánbusz, valamint a GYSEV járataira. Ez a repertoár bővül most a BKK időalapú jegyeivel. A vásárlás egyszerűen a Yettel Wallet applikáción keresztül történik. Számlás előfizetés esetén „vedd meg most, fizesd később” elven a megvásárolt utazási termék ára a következő telefonszámlán jelenik meg, míg kártyás előfizetés esetén az összeg azonnal levonódik az előfizetés aktuális egyenlegéből, így nincs szükség bankkártya adatok megadására az alkalmazásban. Az alkalmazásból a vásárlás online történik, azaz aktív adatkapcsolatra van szükség a jegy megvásárlásához, az érvényesítéshez és az ellenőrzéshez is. A tranzakció során extra költséggel nem kell számolnia a vásárlónak, a szolgáltatást semmilyen kényelmi díj nem terheli.

„A Yettel Wallet alkalmazásban a mobilos vásárlásoknál egyértelműen a közlekedéssel kapcsolatos tranzakciók a legnépszerűbbek. Az elmúlt években a parkolás, autópálya-matricavásárlás tették ki a mobilfizetések 75 százalékát. Az új időalapú vonaljegy nem feltétlenül csak a tömegközlekedést rendszeresen használóknak kedvez, hanem azoknak az autósoknak is, akik eseti jelleggel, rövid időre szállnak fel közösségi járatokra. Mindez összhangban van a Yettel azon céljával, miszerint egyszerű és könnyen igénybevehető szoláltatásaival a hétköznapi életet megkönnyítő, az ügyfeleink számára releváns megoldásokkal szolgáljunk.” – mondta el Pomezanski Máté, a Yettel digitális termékeiért felelős igazgatója.

A Yettel mobilfizetési szolgáltatásait jelenleg több mint 600.000 előfizető használja. A mobilvásárlási megoldásokon túl a mobilpiactér-szolgáltatások is ide tartoznak, így például az alkalmazások vagy egyéb digitális tartalmak vásárlása. Ez azt jelenti, hogy az Android vagy iOS rendszerű készülékkel rendelkezők a telefonról elérhető Play Áruházban (Play Store, App Store) a Yettelnél vezetett egyenlegük terhére fizethetik ki a megvásárolt alkalmazások, zenék, egyéb tartalmak ellenértékét. A Yettel volt egyébként az első olyan szolgáltató Magyarországon, aki lehetővé tette ezt az Android operációs rendszerrel rendelkezők körében.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!