Közösségi oldalaink

Technika

Az OMV saját márkás kézhigiéniai termékeket kínál a töltőállomásokon

  • A vállalat minden magyarországi töltőállomásán elérhetőek az OMV saját márkás higiéniai géljei
  • Az OMV számára fogyasztóinak és munkavállalóinak egészsége a legfontosabb

Napjainkban a közösségi távolságtartás és a fokozott higiénia, így a kézmosás fontossága is életünk állandó részévé vált. Az OMV számára a fogyasztók és a munkavállalók egészsége a legfontosabb prioritás, épp ezért a korábbi átfogó járványügyi intézkedések mellett folyamatosan törekszik az újításokra, fejlesztésekre. Ennek részeként a vállalat most bemutatja saját higiéniai termékcsaládját, amely elérhető minden hazai töltőállomáson.

A kéz védelme és ápolása

A közösségi távolságtartás mellett a kéz tisztasága továbbra is az egyik leghatékonyabb védekezési módszer a fertőzések ellen. Ezt támogatva az OMV bemutatja új saját márkás termékeit, amelyek víz nélkül biztosítják a kezek tisztaságát és védelmét. A legjobb hatás elérésének érdekében a teljes kézfelületet le kell fedni a géllel – beleértve az ujjak közötti területet és a körmöket is – majd össze kell dörzsölni a kezeket 30 másodpercen keresztül. A kellemes, friss illatú OMV kézhigiéniai gél glicerin tartalma elősegíti a bőr hidratáltságát is. A praktikus kialakításának köszönhetően az OMV termékei a legjobb választás az autóban, kézitáskában vagy bármilyen házon kívüli alkalom során.

További hírek a kategóriából: Technika

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!